За нас

Expertians е самостоятелна компания, създадена в началото на 2013 г. с номер на лиценз № 1640 / 31.10.2013 г. Обособяването й е естественият отговор на една бързо разрастваща се и предоставяща нови възможности пазарна ниша, както и предлагане на допълнителни ползи за всички клиенти, които ползват услугите й.

 

Отчитайки фундаменталната разлика в естеството на предлаганите услуги в този бранш, ние решихме да се заемем с амбициозната задача не само да предоставяме качествени програми, чрез които нашите участници да придобият ценен работен опит в други държави, но и да станат референт за качество, надеждност и сигурност на нашата компания.

 

Динамична, отговорна, трудна, напрегната, но също така интересна, предизвикателна, вдъхновяваща и носеща голямо лично и професионално удовлетворение. Такава е работата на хората, натоварени със задачата да подпомогнат стартирането, организирането и успешното предоставяне на едни наистина полезни услуги за клиентите си.

 

В Expertians разбираме, че иновациите, качеството и развойната дейност са неделима част от конкурентоспособността на всяко дружество, опериращо на международния пазар. Ние прилагаме по-стриктни стандарти за качество на услугите си, за да предоставим на нашите клиенти по-добри  програми и услуги. Благодарение въвеждането на тази стратегия, ние сме уверени, че можем да предложим услуги от най-високото международно ниво.

 

За нас е истинско удоволствие да бъдем в полза на хората в България.

За нас е амбиция да подпомогнем желанията им да се случат.

Компанията е регистрирана в Комисията за Защита на Личните Данни с Идентификационен номер: 388008