Европа

Европа

Великобритания

Великобритания

Кой може да участва?

 

За да участвате в програмата трябва:

- Да сте на възраст 18 навършени години към датата на пристигане във Великобритания;

- Да сте в добро психическо и физическо здраве;

- Да имате готовност да останете във Великобритания 6 месеца;

- Фермите предпочитат кандидати с някакъв опит в селското стопанство;

- Гражданин на държава от ЕС;

- Всички кандидати трябва да имат активен email адрес, който трябва да посочат в заявлението за кандидатстване.

Необходими документи:

 

Международен паспорт или лична карта – 3 копия на страницата с личните данни; ако предоставяте лична карта, трябва да копирате и двете й страни.

- Три /3/ снимки паспортен формат;

- 2 бр. оригинални уверения и едно копие, че сте студент, издадени и заверени от съответния университет /за студенти/. Уверенията трябва да са преведени на английски език, което ние можем да направим безплатно за вас

- Копие от диплома/научна степен/сертификат за майсторство /за нестуденти/. Дипломата трябва да е преведена на английски език. Превежда се само частта съдържаща вашите имена и учебното заведение;

- Копие от придобити квалификации ако притежавате такива /Свидетелство за управление на МПС, мотокар и др./

- Копие на предишна работна карта и National Insurance Number, ако сте участвали в програмата преди.

* Забележка: Преводът на уверенията или дипломата за завършено образование НЕ е необходимо да бъдат легализирани, достатъчно е да са преведени от агенция за преводи или да бъдат предоставени за превод в нашия офис безплатно за всеки кандидастващ.

САЩ

САЩ

Work and Travel е обменна програма, създадена и управлявана от Държавния департамент на САЩ. Work And Travel USA e програма за културен обмен, която дава възможност на студенти от цял свят да живеят и работят в САЩ, да се запознаят с американския начин на живот, да усъвършенстват английския си език и да създадат много нови приятелства.Тя е най-добрият шанс за всеки редовен студент да отиде в САЩ, да работи там легално 4 месеца, като покрие разходите си по програмата и да се върне с пари. Програмата позволява и 30 дневен туристически престой, през който може да се разгледа страната.

 

Възможностите, които ви предлагаме:

 

  • Работно разрешително за 4 месеца (в периода май-октомври);

  • Осигуряване на работна оферта при проверен работодател, предимно в сферата на туризма и обслужването: хотели, ресторанти, увеселителни паркове, магазини и др.;

  • Възможност за намиране на допълнителна работа;

  • Право на едномесечен туристически престой след четвъртия месец.

Ползите, които получавате:

  • Бързо и безпроблемно издаване на работно разрешително DS 2019;

  • Съдействие за намиране на сигурна работа в САЩ чрез срещи с американски работодатели в България, интернет базирана система с работни предложения, online интервюта и др.;

  • Пълна медицинска застраховка за работния период на програмата, както и за петия, туристически месец, с покритие 100 000 USD;

  • Помощ и съдействие по време на всеки един етап от програмата;

  • Подготовка на документите, необходими при кандидатстване за виза;

  • Възстановяване на таксата по програмата, както и на консулската такса, в случай на отказ на виза;*

  • Онлайн ориентация с информация за правилата на програмата и особеностите на живота в САЩ;

  • Възможност за кредит при максимално улеснени условия;

  • Възможност за разсрочено плащане;

  • Гаранция за най-ниска цена на целия пакет от услуги по work and travel;

  • Организиране на пътуването до САЩ на най-ниска цена за избраната дата,

  • 24 часова телефонна връзка в САЩ за помощ и съдействие по време на програмата -

ще дадем телефон в офиса ;

  • Безплатен интернет достъп във офиса ни Wi-Fi + служебен skype/IWowWe връзка;

  • Безплатен превод и легализация на всички необходими документи по програмата;

  • Избор при плащането: – в брой, през Интернет, на POS устройства или по банков път;

  • Информация “от извора” – WAT през очите на студентите и на работодателитe.

както и най-ниските цени

499$ – (self-arranged option)

949$ (placement option)

Необходими документи:

 

За записване е необходим само документ за самоличност и се попълва  предоставен от нас апликационен формуляр. Попълването може да стане на място в офис във Варна или директно от сайт. Следва тест по английски език. Той ще има за цел да покаже дали ще е наложително допълнителен курс. Курсовете са повишаване на нивото на английски език при нас са безплатни. Извършват се от сертифицирани преподаватели.

 

• Копие на международен паспорт или лична карта

 

• Копие на студентска книжка

 

• Уверение от университета

 

• Снимка